Steven Schoorl | Transformatie coach en trainer | Mindshft
Mindshft - coaching - Beperkende overtuigingen oplossen
 Laten we ontmoeten


Steven Schoorl

Thuis in Alkmaar
Alkmaar is mijn thuishaven. Een heerlijke stad waar ik me thuis voel. De West Friese mentaliteit, de humor en de nuchterheid passen mij dan ook goed. Ik woon samen met mijn “happly ever after” en onze 4 kinderen van 11,13,15 en 17 jaar oud. Ik ben dankbaar en kan enorm genieten van de kinderen. Prachtig om te zien hoe deze prachtige wezens groeien en ontwikkelen.

20 jaar in de ouderenzorg

De afgelopen 20 jaar heb ik als adviseur, manager en directeur gewerkt bij een aantal van de grootste ouderenzorg instellingen van Nederland. Mijn focus lag daarin vooral op de medewerkers die de zorg verlenen. In het krachtenveld tussen de belangen van de organisatie en de zorg en behoefte van de kwetsbare ouderen delft de medewerker in mijn ogen te vaak het onderspit. Dit is ook waar mijn liefde voor het helpen en begeleiden van mensen vandaan komt. De afgelopen jaren heb ik steeds vaker mijn energie uit de gesprekken met de medewerker en klanten gehaald.

Uit mijn comfortzone

Tegenwoordig vind ik het heerlijk om uitstapjes te maken met kinderen of vrienden. Ook vind ik het fijn om steeds weer activiteiten buiten mijn comfort zone op te zoeken. Vorig jaar heb ik bijvoorbeeld een zweethut bezocht, ben ik uit een vliegtuig gesprongen en heb ik 3 dagen gevast. Daarnaast hou ik ervan om te sporten (hardlopen, wandelen en mountainbiken) en ben ik graag buiten in de prachtige natuur rondom mijn woonplaats. Ik hou ook van lezen en ben een groot fan van Joe Dispenza, Bruce Lipton en Alberto Villoldo.

De crisis

Maar het leven was niet altijd zo rooskleurig. In 2012 zat ik in de diepste put, tot mijn eigen grote verbazing. Ik was 10 jaar eerder met veel vertrouwen en energie getrouwd, en was inmiddels een succesvol ondernemer met een flink inkomen en 2 prachtige kinderen. Toch was er dat constante gevoel van ontevredenheid. Ik maakte me voortdurend zorgen, over geld, de gezondheid van mijn kinderen en of ik alles wel goed deed in de ogen van anderen (vooral mijn ouders).

Ik was succesvol, maar diep ongelukkig. Hoe kan dat nou?

Dit kan toch niet de bedoeling van het leven zijn? Er moet toch meer zijn?

Ik had geen zin in de dag of het leven in het algemeen, ik had altijd te weinig tijd en ik wist niet wat ik wilde of waar ik gelukkig van werd. Het leek wel of ik altijd iemand teleurstelde, niet in de laatste plaats mezelf.

Zo begon de mooiste reis van mijn leven. Ik ging naar een psycholoog, volgde een 2-jarig persoonlijke ontwikkelingsprogramma, een NLP cursus (en nog één), ging op een transformatie-retraite in Frankrijk, volgde een life coach-retraite in Portugal, deed trainingen in coaching, transformatietechnieken, studeerde beïnvloedingspsychologie  en volgde een opleiding Touch of Matrix en Reiki.

Transformatie

Dit alles heeft geleid tot een totaal andere kijk op het leven en het geluk. Ik ben getransformeerd. Zo viel ik bijvoorbeeld 30 kilo af, stopte met roken en alcohol drinken, en douche ik iedere dag koud. En veel belangrijker, ik sta met vertrouwen in het leven, houd van mezelf en weet (steeds vaker) wat ik wel wil.

Ik ben nu klaar om mijn kennis en ervaring te delen met anderen en hen te helpen om het beste uit hun leven te halen. Ik geloof dat verbinding met jezelf nodig is om je te kunnen verbinden met anderen en met alles wat er is. Vrede in de wereld begint bij vrede in jezelf.  

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen om je leven te transformeren naar een dieper gevoel van voldoening en tevredenheid. Zullen we verbinden? Hieronder maak je gemakkelijk een afspraak en dan spreken we elkaar. 

Contactinformatie
Mindshft
Berenkoog 35
1822BH Alkmaar
info@mindshft.nl

Of vind ons op social media