Leven zonder beperkingen | Kwantum healing | Touch of Matrix
Energie psychologie - kracht van het onbewuste - hypnotherapie - werken met het kwantum veld

ENERGIE BEHANDELING TOUCH OF MATRIX

gebruik de kracht van het kwantum veld

Gezond lijf en rust in je hoofd 

Soms is het gewoon niet gemakkelijk. 

Loopt je vast door beperkingen in je lijf of je gezondheid. 

Slaap je slecht of heb je last van vervelende gedachten, drukte in je hoofd of ben je té kritisch op jezelf.
Last van stijve spieren, regelmatig rugpijn, hoofdpijn of last van je knie.. allemaal signalen.
Misschien voel je wel dat het leven meer te bieden heeft. Je weet dat het anders moet kunnen.
Toch is het niet gemakkelijk om los te komen van de dagelijkse dingen.

Waar is het plezier in het leven?

Tijd om hier verandering in aan te brengen!

kwantum healing touch of matrix aanbieding alkmaar

Stel je eens voor...

Hoe zou het zijn... leven zonder beperkingen. Stel je eens voor. Geen stress, geen lichamelijke ongemakken, niet onzeker maar volledig in je kracht, gezond en vol zelfvertrouwen. Wat zou dat je brengen. En het goede nieuws is dat het allemaal kan! 

Boek nu een sessie Touch of Matrix en maak kennis met de oneindige kracht van het kwantumveld. 

 DAT WIL IK


Gebruik de kracht van je onbewuste

Je bent minstens 98% van de dag onbewust, misschien wel 99,9%. Dat moet ook wel, er komen zoveel signalen op je af dat je maar aan enkele aandacht kunt besteden. Die onbewuste programma's lopen gewoon door en zorgen dat je gewoon blijft ademen, voedsel verteren en dus blijft leven. Het zorgt voor je gevoelens, gedachten en gedrag.
Dat onbewuste creëert dus voor een groot gedeelte jouw leven.... en stel je nu eens voor dat je hier direct invloed op hebt.

In een Touch of Matrix sessie maken we verbinding met het veld dat alles en iedereen met elkaar verbind. Uit dit veld kun je alle informatie en kennis halen die je nodig hebt om vrij van beperkingen te leven.          

Ik weet genoeg 


Hoe ziet een behandeling eruit

We beginnen Touch of Matrix met een intakegesprek plaats. Ter voorbereiding hierop ontvang je per mail een formulier waarin een aantal praktische en persoonlijke gegevens uitgevraagd worden. Dit formulier is de leidraad voor ons eerste gesprek.

In het intake gesprek nemen we samen het intake formulier door. We bepalen het (eerste) thema waarop we de behandeling inzetten en wat het gewenste resultaat is. In dit gesprek verkennen we tevens jouw overtuigingen en gedachtepatronen.

Vervolgens starten we een Touch of Matrix sessie. We maken verbinding met het veld en starten de behandeling. Jij bent vooral ontspannen, luistert en laat jouw onderbewuste het werk doen. 

Afhankelijk van het onderwerp, klacht en intensiteit van de sessie - en jouw persoonlijke voorkeur - vindt deze staand, zittend of liggend plaats.

Na de behandeling heb ik contact met je over de resultaten.

Touch of Matrix in
4 stappen

Intake formulier

per email

Intake gesprek (20 tot 30 min)

op locatie of via msteams

Behandeling (60 tot 90 min)

op locatie of via msteams

Nazorg 

per email of whatsapp

Rust in je lijf en in je hoofd

Hi, ik ben Steven

Hallo ik ben Steven. Touch of matrix therapeut. Een geweldige - bijna wonderbaarlijke - methode om bijzondere resultaten mee te boeken. Ik noem het self-healing door gebruik te maken van het kwantumveld. Het bracht me zelfvertrouwen, diepgang in mijn relaties met mijn kinderen, partner en iedereen om me heen. Maar bovenal bracht het me rust, zorgeloosheid en vertrouwen in het leven. Hoe meer ik leer over de kracht van het brein als creator van jouw eigen werkelijkheid, hoe meer ik gedreven ben om deze kennis te delen.
Touch of Matrix is een hele krachtige methode om transformatie in je leven te creëren.

Doe je mee?
touch of matrix aanbieding

Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af viel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig. Alles stroomt weer 🔥 Dankje Steven!

Annemiek

De kracht van het kwantumveld

aanbieding touch of matrix kennismaking

Alles is energie

Alles is licht en energie is uitgangspunt in de kwantumfysica. jouw gezondheid, relaties en mogelijkheden in het leven worden bepaalt door jouw frequentie. 

Je kunt je frequentie gemakkelijk veranderen bewust en onbewust...

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Het Kwantumveld werkt

Traditioneel denken we in oorzaak-gevolg. Echter in het kwantumveld bestaat alles al. Alle antwoorden en mogelijkheden zijn in het kwantumveld te vinden.

In verbinding met het veld staan al deze mogelijkheden tot jouw beschikking...

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Kracht van gedachten

De buitenwereld is een weerspiegeling van jouw binnenwereld. Met jouw energie en gedachten beïnvloed jij jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Jij maakt de werkelijkheid en creëert jouw omgeving, jouw wereld...

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
touch of matrix aanbieding
Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan
Petra
Mindshfter Steven Schoorl

Stel je toch eens voor...

Hoe geweldig is het dat je invloed hebt op je gezondheid, op je omgeving, op jouw levensgeluk. En hoe mooi is het wanneer je de oneindige kracht van het kwantumveld kunt gebruiken om je eigen leven mooier en beter te maken. Voor jezelf en vooral ook voor je omgeving. Ik geloof dat alles begint met de verbinding met jezelf en deze verbinding zorgt voor verbinding met jouw omgeving en daarmee voor een mooiere en vredige wereld.  


Jij bent het resultaat van jouw overtuigingen en gedachten. Ga maar na, al sinds je geboorte vertelt jouw omgeving wat goed en fout is, hoe je je moet gedragen, hoe je hoort te leven, wat wel netjes is en wat je vooral niet mag doen. Je leert dat bewust en al deze overtuigingen en regels worden vervolgens opgeslagen in je onbewuste. En vervolgens ga je volgens deze regels leven. Een tijdje gaat dat goed, je krijg erkenning, liefde en status. Alle signalen staan op groen, dan zou je toch gelukkig moeten zijn... Maar wat nu als deze regels voor jou eigenlijk niet helemaal kloppen. 


Dan krijg je ongemakken. Jouw lichaam en geest geven aan dat het niet klopt. Het goede nieuws: Je hebt meer invloed op je gezondheid dan je denkt. Wist je dat je met de kracht van je onderbewuste je gezondheid direct kunt beïnvloeden. En niet alleen dat, ook je gevoelens en overtuigingen kun je beïnvloeden. Stel je eens voor..


Met Touch of Matrix help ik jouw je patronen te veranderen zodat alles verandert. Beperkende overtuigingen verdwijnen samen met de lichamelijke ongemakken. Al snel merk je dat alles verandert. Jij bent de regisseur van jouw leven! 


 

LOSSE SESSIE

Steven - Touch of Matrix therapeut

Geweldige kans om kennis te maken

Touch of Matrix is echt een heel bijzonder. Omdat ik jou ook graag de kans wil geven om hiermee kennis te maken geef ik - slechts 2x per week - een kennismakingsessie Touch of Matrix. De volledige behandeling omvat een intake gesprek, de behandeling (online of in de praktijk) en nazorg. 


Dit vraagt van jou een eenmalige investering van circa 4 uur en € 245,-. Hoe mooi zou het zijn met deze investering een blijvende veranderingen in je leven te realiseren.

IK VERTEL JE GRAAG MEER
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

KORT TRAJECT

Kwantum veld behandeling en genezing

Aan de slag met je energie

Met Touch of Matrix kom je weer in verbinding met jezelf. Iedere blokkade in jouw systeem kan worden behandeld. En het mooie is, je hoeft de oorzaak helemaal niet te weten. Niet eindeloos praten en graven in je verleden op zoek naar de oorzaak van klachten. Maak gebruik van de kracht van het kwantum veld, verbind en transformeer. Lekker in je lijf, zelfverzekerd en vol kracht in het leven staan. Laat alle oude informatie achter je met een kort traject Touch of Matrix! Uit ervaring weet ik dat meerdere sessies effectiever zijn. Steeds op een diepere laag te werken verhoogd het resultaat enorm.  

Het volledige traject omvat een intake gesprek, 3 behandelingen (online of in de praktijk) en nazorg. 


Dit vraagt van jou een eenmalige investering van 4 x 3 uur en € 695,-. Hoe mooi zou het zijn met deze investering lichamelijke en andere klachten op te lossen en te leven in verbinding met jezelf.... 

MAAK EEN AFSPRAAK
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

touch of matrix aanbieding
Petra

Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan. Ik heb bij hem een fijne Touch of Matrix sessie gehad. Ik ben mij bewust van mijn handrem maar voor mij is het onduidelijk wat me nu nog tegenhoud om ‘gewoon’ te gaan doen en mijn toffe plannen te gaan uitvoeren. Steven begeleidde me heel rustig tijdens het proces. Dat gaf me een enorm veilig en geborgen gevoel waardoor ik heel makkelijk (zonder na te denken) kon loslaten. Mijn handen begonnen te bewegen alsof ze iets aan het fabriceren waren en mijn benen waren op zoek naar mijn pad. Mijn lijf was na afloop enorm ontspannen alsof ik een uitgebreide massage had ondergaan en mijn handen waren heerlijk warm. Ook de zone rondom mijn hart was echt warm; hartverwarmend. Steven geeft je het vertrouwen dat het beter wordt en weet rake vragen te stellen om mij te laten inzien wat ik nu echt wil. 

Wil jij ook graag met je blokkades aan de slag terwijl je (nog) niet weet welke dat zijn. Neem dan zeker contact op met Steven!

touch of matrix aanbieding
Annemiek

Ik mocht een online Touch of Matrix sessie van Steven ontvangen. Ik heb al een tijd moeite om lekker te slapen en met een fit gevoel op te staan, ook vind ik het lastig om goed te ontspannen. Steven heeft een hele rustige duidelijk stem, dit vond ik heel prettig! Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af voel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig tijdens de sessie, omdat Steven continu mij er door heen leidde. Na de sessie heb ik heerlijk geslapen en ook de dagen erna merkte ik nog meer verbetering op. Ik slaap beter, kan me sneller en beter ontspannen, ook gedurende de dag en heb ook mijn ochtend routine weer opgepakt! Alles stroomt weer 🔥 Dank je Steven!

Touch of matrix werkt met de energie van het kwantumveld en de kracht van zelfheling en genezing.
De kracht van energie, intentie en gedachten is wetenschappelijk aangetoond.

DISCLAMER

Touch of Matrix is geen vervanging voor geneeskundige therapie of behandeling.  Resultaten kunnen sterk variëren.
Touch of Matrix kan een waardevolle aanvulling zijn op reguliere behandelingen in westerse en oosterse geneeskunst.  

Bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen.