Body Remembers Trauma Therapie: Transformeer Trauma, Herontdek Geluk |
Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk.

ONTDEK DE TRANSFORMATIEVE KRACHT VAN BODY REMEBERS TRAUMA THERAPIE

Vind Verlichting en Hervind Jezelf

Maak je vrij van trauma

Het is geen geheim dat we allemaal uitdagingen in ons leven tegenkomen, maar soms blijven de gevolgen van deze ervaringen in ons lichaam hangen, wat leidt tot fysieke pijn, emotionele onrust en een algemeen gevoel van onwelzijn. Maar stel je eens voor dat je deze last kunt opheffen en je weer vrij en licht kunt voelen. Met Body Remembers Trauma Therapie kan dit werkelijkheid worden.

kwantum healing touch of matrix aanbieding alkmaar

Stel je eens voor...

Een gebeurtenis uit het verleden kan zo traumatisch zijn dat je lichaam het vasthoudt, en de impact van deze ervaring wordt opgeslagen als fysieke pijn of ongemak. Stel je eens voor dat je je kunt bevrijden van deze last, je verleden achter je kunt laten en opnieuw kunt beginnen.
 DAT WIL IK


De kracht van loslaten

Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) helpt je om diepgewortelde pijn los te laten, zodat je de vreugde en het geluk in het leven weer kunt ervaren. Of je nu worstelt met terugkerende hoofdpijn, spanning in je lichaam of sombere gedachten, deze therapie helpt je te ontdekken dat je zoveel meer bent dan je pijn. 

Met BRTT gebruiken we lichaamsgerichte technieken en ademhaling om het opgeslagen trauma op te sporen en los te laten. Anders dan bij Touch of Matrix heeft BRTT veel meer een fysieke uitwerking omdat je de traumatische reacties op ervaringen uit het verleden afmaakt. 

Ik weet genoeg 


Hoe ziet een behandeling eruit

Elke Body Remembers Trauma Therapie sessie begint met een intakegesprek waarin we je persoonlijke situatie bespreken. Dit gesprek helpt ons om de focus van de behandeling te bepalen en het gewenste resultaat te definiëren. Vervolgens begeleid ik je door het proces, doen we een aantal lichaamsgerichte oefeningen en laten we het losmaken gewoon gebeuren. In verbinding met het veld. Je hoeft je daarna alleen je onderbewuste het werk te laten doen.


BRTT kan heel goed worden gecombineerd met Trauma Release Breathwork en Touch of Matrix voor diepgaande transformatie.

Body Remembers Trauma Therapie in 3 stappen

Intake formulier

per email

Intake gesprek (20 tot 30 min)

op locatie of via msteams

Behandeling (60 tot 90 min)

op locatie of via msteams

Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk

Over mij, Steven

Ik ben Steven, een Body Remembers Trauma therapeut. Deze methode heeft me geholpen traumatische ervaringen waar ik mij niet bewust van was, te zien en te verwerken. Dit maakt mijn lichaam meer ontspannen, verbeterde de kwaliteit van leven met sprongen en geeft me een enorme gevoel van oké zijn. En bovenal heeft het me rust, zorgeloosheid en vertrouwen in het leven gebracht. Hoe meer ik leer over de kracht van het brein als creator van jouw eigen werkelijkheid, hoe meer ik gedreven ben om deze kennis te delen. En het werkt.
Body Remembers Trauma Therapie is een hele krachtige methode om transformatie in je leven te creëren.

Doe je mee?
touch of matrix aanbieding

Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af viel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig. Alles stroomt weer 🔥 Dankje Steven!

Annemiek

De kracht van trauma verwerking

aanbieding touch of matrix kennismaking

Kernoorzaak aanpakken

Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) gaat verder dan traditionele therapieën door zich te richten op de bron van trauma's en niet alleen de symptomen. 

BRTT erkent dat trauma het lichaam, de geest en de emoties beïnvloedt. De therapie biedt een holistische genezingsmethode die alle aspecten van het individu omvat en biedt een allesomvattende aanpak voor genezing. .

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Persoonlijke groei

 Door de genezing van oud trauma, opent BRTT de deur naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Met het lichaamswerk doorbreek je belemmerende overtuigingen en patronen.  

Als je vrij bent van trauma, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en gezonde relaties. Het genezingsproces kan bijdragen aan een dieper gevoel van geluk en voldoening.

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Resultaten

BRTT streeft naar diepgaande en blijvende resultaten. Het doel is om niet alleen de symptomen van trauma te verlichten, maar om een blijvende transformatie en genezing te bewerkstelligen.

Door trauma's te verwerken, verbetert de kwaliteit van je leven aanzienlijk. Het resulteert in minder stress, betere slaap en algemeen welzijn, wat je een gevoel van vreugde en tevredenheid geeft.

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
touch of matrix aanbieding
Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan
Petra
Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk

Stel je toch eens voor...

Stel je voor... je kunt je gezondheid, je relaties en je algehele geluk sturen. Je benut de grenzeloze potentie van je eigen energieveld om je leven en de wereld om je heen te verbeteren. Jij neemt het roer van je leven in handen!


Ben je klaar om de eerste stap te zetten op je helingsreis met Body Remembers Trauma Therapie (BRTT)? Reserveer nu een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan ondersteunen om je energiebalans te herstellen, trauma's te verwerken en je leven te transformeren. Laat BRTT jouw kompas zijn op je reis naar welzijn en innerlijke vreugde.

LOSSE SESSIE

Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk.

Geweldige kans om kennis te maken

Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) is een unieke en levensveranderende methode. Om je de kans te geven dit krachtige proces te ervaren, bied ik wekelijks een beperkt aantal kennismakingssessies aan. Deze sessie omvat een grondig intakegesprek en een persoonlijke behandeling. De lichaamsgerichte behandeling is alleen mogelijk bij mij in de praktijk.


Deze ervaring vraagt om een eenmalige investering van ongeveer 4 uur en €197,-. Bedenk hoe waardevol het zou zijn als deze investering een pad naar blijvende transformatie en diepere vervulling in je leven zou kunnen openen. Grijp deze unieke kans aan om de potentie van BRTT te verkennen en jouw leven op een positieve manier te transformeren.

IK VERTEL JE GRAAG MEER
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

KORT TRAJECT

Kwantum veld behandeling en genezing

Aan de slag met je energie

Met Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) herstel je de verbinding met jezelf op een dieper niveau. Het behandelt elk trauma dat in je systeem is opgeslagen. Het bijzondere is, je hoeft de details van het trauma niet te herbeleven. Geen eindeloze gesprekken en graven in je verleden. In plaats daarvan bevrijd je jezelf van de ketens van het verleden, door gebruik te maken van de helende kracht van je eigen lichaam en geest. Ervaar hernieuwde kracht, balans en zelfverzekerdheid in je leven. Laat met BRTT de oude pijnlijke ervaringen achter je en begin een reis naar welzijn en geluk!


Gebaseerd op mijn ervaring is een serie sessies effectiever. Je kunt het vergelijken met het afpellen van een ui, door op diepere lagen te werken wordt het resultaat aanzienlijk versterkt.

Het volledige traject omvat een intakegesprek, 3 behandelingen (online of in mijn praktijk) en nazorg.


Deze diepgaande transformatie vraagt een investering van jou in termen van tijd - ongeveer 4 x 3 uur - en een financiële bijdrage van €675,-. Stel je voor hoe het zou zijn om met deze investering niet alleen je lichamelijke en psychische klachten aan te pakken, maar ook om in ware harmonie met jezelf te leven...

MAAK EEN AFSPRAAK
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

touch of matrix aanbieding
Petra

Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan. Ik heb bij hem een fijne Touch of Matrix sessie gehad. Ik ben mij bewust van mijn handrem maar voor mij is het onduidelijk wat me nu nog tegenhoud om ‘gewoon’ te gaan doen en mijn toffe plannen te gaan uitvoeren. Steven begeleidde me heel rustig tijdens het proces. Dat gaf me een enorm veilig en geborgen gevoel waardoor ik heel makkelijk (zonder na te denken) kon loslaten. Mijn handen begonnen te bewegen alsof ze iets aan het fabriceren waren en mijn benen waren op zoek naar mijn pad. Mijn lijf was na afloop enorm ontspannen alsof ik een uitgebreide massage had ondergaan en mijn handen waren heerlijk warm. Ook de zone rondom mijn hart was echt warm; hartverwarmend. Steven geeft je het vertrouwen dat het beter wordt en weet rake vragen te stellen om mij te laten inzien wat ik nu echt wil. 

Wil jij ook graag met je blokkades aan de slag terwijl je (nog) niet weet welke dat zijn. Neem dan zeker contact op met Steven!

touch of matrix aanbieding
Annemiek

Ik mocht een online Touch of Matrix sessie van Steven ontvangen. Ik heb al een tijd moeite om lekker te slapen en met een fit gevoel op te staan, ook vind ik het lastig om goed te ontspannen. Steven heeft een hele rustige duidelijk stem, dit vond ik heel prettig! Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af voel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig tijdens de sessie, omdat Steven continu mij er door heen leidde. Na de sessie heb ik heerlijk geslapen en ook de dagen erna merkte ik nog meer verbetering op. Ik slaap beter, kan me sneller en beter ontspannen, ook gedurende de dag en heb ook mijn ochtend routine weer opgepakt! Alles stroomt weer 🔥 Dank je Steven!

Touch of matrix werkt met de energie van het kwantumveld en de kracht van zelfheling en genezing.
De kracht van energie, intentie en gedachten is wetenschappelijk aangetoond.

DISCLAMER

Touch of Matrix is geen vervanging voor geneeskundige therapie of behandeling.  Resultaten kunnen sterk variëren.
Touch of Matrix kan een waardevolle aanvulling zijn op reguliere behandelingen in westerse en oosterse geneeskunst.  

Bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen.