Ontdek Trauma Release Breathing - Herstel, Adem en Bevrijd jezelf van
Met Trauma Release Breathing (TRB), gebruiken we de kracht van de ademhaling om trauma te verlichten en herstel te bevorderen. Ontdek hoe TRB je kan helpen een harmonieus leven te leiden.

ONTDEK DE TRANSFORMATIEVE KRACHT VAN TRAUMA RELEASE BREATHING

Adem je vrij

Adem je vrij van trauma

Onze ademhaling is een krachtig instrument dat ons kan helpen bij het navigeren door de uitdagingen van het leven, met inbegrip van de verwerking en het loslaten van trauma. Trauma Release Breathing (TRB) is een specifieke vorm van ademwerk die is ontworpen om trauma's en emotionele blokkades te helpen loslaten. Het is een krachtige en transformerende techniek die gebruik maakt van de ademhaling om het lichaam te helpen ontspannen en los te laten.

kwantum healing touch of matrix aanbieding alkmaar

Stel je eens voor...

Een gebeurtenis uit het verleden kan zo traumatisch zijn dat je lichaam het vasthoudt, en de impact van deze ervaring wordt opgeslagen als fysieke pijn of ongemak. Stel je eens voor dat je je kunt bevrijden van deze last, je verleden achter je kunt laten en opnieuw kunt beginnen.
 DAT WIL IK


De kracht van ademhaling

Trauma Release Breathing (lees ook dit artikel) is een unieke ademhalingstechniek die ontworpen is om traumatische ervaringen en stress op een veilige en gecontroleerde manier los te laten. Door bewust en diep adem te halen, stimuleer je het lichaam om vastgehouden spanning en emoties vrij te geven. Deze benadering ondersteunt je lichaam en geest bij het herstellen van traumatische ervaringen, waardoor je meer vrede en balans kunt vinden in je dagelijks leven. TRB is heel goed te combineren met Body Remembers Trauma Therapie (BRTT)

Ik weet genoeg 


Hoe ziet een behandeling eruit

Elke Trauma Release Breathing sessie begint met een intakegesprek waarin we je persoonlijke situatie bespreken. Dit gesprek helpt ons om de focus van de behandeling te bepalen en het gewenste resultaat te definiëren. Vervolgens begeleid ik je door het proces, doen we een aantal lichaamsgerichte oefeningen en laten we het losmaken gewoon gebeuren. In verbinding met het veld. Je hoeft je daarna alleen je onderbewuste het werk te laten doen.


TRB kan heel goed worden gecombineerd met Body Remembers Trauma Therapie en Touh of Matrix voor een diepgaande effect. 

Trauma Release Breathwork in 3 stappen

Intake formulier

per email

Intake gesprek (20 tot 30 min)

op locatie of via msteams

Behandeling (60 tot 90 min)

op locatie of via msteams

Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk

Over mij, Steven

Ik ben Steven, een Trauma Release Breathwork therapeut. Deze methode heeft me geholpen traumatische ervaringen waar ik mij niet bewust van was, te zien en te verwerken. Dit maakt mijn lichaam meer ontspannen, verbeterde de kwaliteit van leven met sprongen en geeft me een enorme gevoel van oké zijn. En bovenal heeft het me rust, zorgeloosheid en vertrouwen in het leven gebracht. Hoe meer ik leer over de kracht van het brein als creator van jouw eigen werkelijkheid, hoe meer ik gedreven ben om deze kennis te delen. En het werkt.
Trauma Release Breathwork is een hele krachtige methode om transformatie in je leven te creëren.

Doe je mee?
touch of matrix aanbieding

Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af viel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig. Alles stroomt weer 🔥 Dankje Steven!

Annemiek

De kracht van ademhaling

aanbieding touch of matrix kennismaking

Beheersen emoties

Trauma Release Breathwork is een specifieke combinatie van ademhalingstechnieken waardoor het lichaamkan ontspannen en emotionele blokkades kan loslaten.  

TRB erkent dat trauma het lichaam, de geest en de emoties beïnvloedt. De therapie biedt een holistische genezingsmethode die alle aspecten van het individu omvat en biedt een allesomvattende aanpak voor genezing. .

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Persoonlijke groei

 Door de genezing van oud trauma, opent BRTT de deur naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Met het lichaamswerk doorbreek je belemmerende overtuigingen en patronen.  

Als je vrij bent van trauma, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en gezonde relaties. Het genezingsproces kan bijdragen aan een dieper gevoel van geluk en voldoening.

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Resultaten

BRTT streeft naar diepgaande en blijvende resultaten. Het doel is om niet alleen de symptomen van trauma te verlichten, maar om een blijvende transformatie en genezing te bewerkstelligen.

Door trauma's te verwerken, verbetert de kwaliteit van je leven aanzienlijk. Het resulteert in minder stress, betere slaap en algemeen welzijn, wat je een gevoel van vreugde en tevredenheid geeft.

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
touch of matrix aanbieding
Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan
Petra
Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk

Stel je toch eens voor...

Stel je voor... je kunt je gezondheid, je relaties en je algehele geluk sturen. Je benut de grenzeloze potentie van je eigen energieveld om je leven en de wereld om je heen te verbeteren. Jij neemt het roer van je leven in handen!


Klaar om de kracht van ademhaling en TRB te ervaren? Boek nu een kennismakingsessie en begin je reis naar diepgaande persoonlijke transformatie. Laat TRB je gids zijn op je pad naar welzijn en geluk.

LOSSE SESSIE

Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk.

Geweldige kans om kennis te maken

Trauma Release Breathwork (TRB) is een unieke en transformatieve methode. Om je de kans te geven de kracht van gecontroleerde ademhaling en trauma-release te ervaren, bied ik wekelijks een beperkt aantal kennismakingssessies aan. Deze sessie omvat een grondig intakegesprek en een persoonlijke ademsessie. De ademsessies vinden altijd in de praktijk plaats in bijzijn van een ervaren begeleider.


Deze ervaring vraagt om een eenmalige investering van ongeveer 4 uur en € 197,-. Stel je voor hoe waardevol het zou kunnen zijn als deze investering een pad naar blijvende transformatie en diepere zelfbewustzijn in je leven zou kunnen openen. Grijp deze unieke kans aan om de potentie van TRB te ontdekken en jouw leven op een positieve manier te transformeren.

IK VERTEL JE GRAAG MEER
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

KORT TRAJECT

Kwantum veld behandeling en genezing

Aan de slag met je energie

Ervaar de kracht van innerlijke rust en vernieuwing met Trauma Release Breathwork (TRB). Door jezelf af te stemmen op je ademhaling, kun je trauma's aanpakken die zich hebben genesteld in het diepste deel van je wezen. Het mooiste hiervan? Je hoeft niet het pad van herinneringen te bewandelen of je verleden te ontleden. In plaats daarvan nodigt TRB je uit om de helende capaciteiten van je eigen ademhaling te gebruiken, waardoor je oude wonden kunt loslaten en een nieuw gevoel van kracht, evenwicht en vertrouwen kunt ontdekken. TRB is je sleutel tot welzijn en geluk, weg van de last van pijnlijke herinneringen.


Ik heb gezien dat een reeks sessies over het algemeen effectiever is. Je kunt dit vergelijken met het afpellen van een ui: elk niveau dat je bereikt, vergroot de diepte en reikwijdte van je transformatie.


Een volledig TRB-traject omvat een intakegesprek, 3 ademwerksessies (die altijd bij mij in de praktijk plaatsvinden), en nazorg.


Je investering voor deze diepgaande reis? Tijd - ongeveer 3 x 4 uur in totaal - en een financiële bijdrage van € 675,-. Stel je eens voor hoe waardevol deze investering kan zijn: niet alleen een oplossing voor lichamelijke en emotionele klachten, maar een echte verbinding met je innerlijke zelf, levend in pure harmonie. Zo'n kans wil je toch niet laten liggen?

MAAK EEN AFSPRAAK
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

touch of matrix aanbieding
Petra

Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan. Ik heb bij hem een fijne Touch of Matrix sessie gehad. Ik ben mij bewust van mijn handrem maar voor mij is het onduidelijk wat me nu nog tegenhoud om ‘gewoon’ te gaan doen en mijn toffe plannen te gaan uitvoeren. Steven begeleidde me heel rustig tijdens het proces. Dat gaf me een enorm veilig en geborgen gevoel waardoor ik heel makkelijk (zonder na te denken) kon loslaten. Mijn handen begonnen te bewegen alsof ze iets aan het fabriceren waren en mijn benen waren op zoek naar mijn pad. Mijn lijf was na afloop enorm ontspannen alsof ik een uitgebreide massage had ondergaan en mijn handen waren heerlijk warm. Ook de zone rondom mijn hart was echt warm; hartverwarmend. Steven geeft je het vertrouwen dat het beter wordt en weet rake vragen te stellen om mij te laten inzien wat ik nu echt wil. 

Wil jij ook graag met je blokkades aan de slag terwijl je (nog) niet weet welke dat zijn. Neem dan zeker contact op met Steven!

touch of matrix aanbieding
Annemiek

Ik mocht een online Touch of Matrix sessie van Steven ontvangen. Ik heb al een tijd moeite om lekker te slapen en met een fit gevoel op te staan, ook vind ik het lastig om goed te ontspannen. Steven heeft een hele rustige duidelijk stem, dit vond ik heel prettig! Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af voel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig tijdens de sessie, omdat Steven continu mij er door heen leidde. Na de sessie heb ik heerlijk geslapen en ook de dagen erna merkte ik nog meer verbetering op. Ik slaap beter, kan me sneller en beter ontspannen, ook gedurende de dag en heb ook mijn ochtend routine weer opgepakt! Alles stroomt weer 🔥 Dank je Steven!

Touch of matrix werkt met de energie van het kwantumveld en de kracht van zelfheling en genezing.
De kracht van energie, intentie en gedachten is wetenschappelijk aangetoond.

DISCLAMER

Touch of Matrix is geen vervanging voor geneeskundige therapie of behandeling.  Resultaten kunnen sterk variëren.
Touch of Matrix kan een waardevolle aanvulling zijn op reguliere behandelingen in westerse en oosterse geneeskunst.  

Bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen.