Moeiteloos je toekomst veranderen | Beperkende overtuigingen opruimen

Ze schrokken zich een hoedje.
"Dat zou ik nooit kunnen..."

Mindshft - coaching - Beperkende overtuigingen oplossen

Stop de gedachten die je beperken!

Beperkende overtuigingen zijn bewuste of onbewuste overtuigingen die je op de een of andere manier tegenhouden. Het zijn ideeën die je beperken. Gedachten die je ervan weerhouden om je volledige potentieel te bereiken.

We hebben allemaal beperkende overtuigingen. Soms vinden deze overtuigingen hun oorsprong in onze kindertijd, ons ingeprent door onze ouders of vrienden. Andere keren zijn deze overtuigingen het resultaat van trauma's die we ervaren. Soms is er geen duidelijke verklaring voor waar deze overtuigingen vandaan komen.

Als je echt je ware potentieel wil bereiken, wil je de beperkende overtuigingen vernietigen die je tegenhouden. Je wilt bevrijd worden van de leugens en onwaarheden die je gelooft, zowel over jezelf als over je omgeving.

Reken af met je beperkende overtuigingen
en jouw toekomst verandert

Maak succesvolle verandering gegarandeerd

Nooit meer druk in je hoofd

Ben jij er ook zo klaar mee om het verleden je toekomst te laten bepalen. Gooi het roer om en creëer een toekomst die bij je past, die je verdiend.

  • Nooit meer druk in je hoofd, altijd tijd voor de dingen die jij belangrijk vindt
  • Mislukkingen uit het verleden zijn niet langer een belemmering voor succes in de toekomst
  • Zorgeloos leven, los van negatieve gedachten over jezelf en de omgeving
  • Stop jezelf met anderen te vergelijken en ga vol zelfvertrouwen je toekomst in
  • Volledig verantwoordelijkheid nemen voor succes in je leven, toffe relaties en geniet van de dag
  • 100% jezelf zijn en veilig jezelf geven in alle situaties
IK WEET GENOEG

"Nooit gedacht dat ik in één dag zo kon veranderen..."

Mijn leven wordt nooit meer hetzelfde 

Deze cursus gaf me echt wat ik nodig had. Het lukt me nog niet iedere dag, maar ik heb inmiddels meer goede dan slechte dagen. Super tof
Verander je toekomst
anoniem
Als je dit eenmaal weet kun je niet anders meer

Wat een verschil kun je zelf maken. een paar minuten per dag maakt dat mijn dag echt anders loopt. Ik ben veel blijer en heb meer plezier in het leven

Verander je toekomst
anoniem
Goed om op een andere manier te leren kijken

Manifesteren lukte me nooit zo. Nu weet ik dat dit kwam door mijn eigen overtuigingen. Nu ik hier grip op heb gaat het manifesteren opeens bijna vanzelf.

Verander je toekomst
anoniem

TOP 5 (van de 15) overtuigingen die aan bod komen

Beperkende overtuiging 2 Geen Tijd

Beperkende overtuiging #1: Geen tijd

Als je bent zoals de meeste mensen, heb je het extreem druk.  Je hebt projecten om aan te werken, dingen om te doen in huis, mensen om tijd mee door te brengen, administratieve taken zoals het betalen van rekeningen en duizend e-mails om te beantwoorden.

Je hebt het zo druk dat je het gevoel hebt dat je niet genoeg tijd hebt om de dingen te doen die echt belangrijk voor je zijn. Om je te concentreren op je dromen. Om je doelen echt te bereiken. Je beperkende overtuiging is dat er niet genoeg tijd op de dag is om dingen gedaan te krijgen.

IK DOE MEE
Beperkende overtuiging 2 Te Oud

Beperkende overtuiging #2: Te oud

Ik ben te oud om iets nieuws te beginnen. Met deze beperkende overtuiging geloof je dat om succesvol te zijn, je jong moet beginnen. Dat de enige manier om echt grote dingen te bereiken is om op jonge leeftijd aan de slag te gaan en te werken en te werken totdat je eindelijk grootsheid bereikt op oudere leeftijd.

Je beperkende overtuiging is dat je een oude hond geen nieuwe trucjes kunt leren. Je hebt het gevoel dat als je op dit punt in je leven iets nieuws zou proberen te beginnen, je zou falen. Misschien wil je een boek schrijven. Misschien wil je gaan skiën. Maar als je over deze dingen nadenkt, denk je bij jezelf: "Alleen jonge mensen doen deze dingen. "

Pré Sale € 47 


Beperkende overtuiging 3 Geen geld

Beperkende overtuiging #3: Geen geld

Mijn middelen zijn beperkt

Deze beperkende overtuiging gaat ervan uit dat er slechts een beperkt aantal middelen en opties in de wereld zijn.  Het werkt vanuit wat een "schaarste" -mentaliteit wordt genoemd, wat het geloof is dat er maar zoveel hulpbronnen in de wereld zijn en dat de meeste van deze hulpbronnen door anderen zijn ingenomen.

Je denkt bij jezelf: "Ik heb niet genoeg [tijd, geld, connecties, enz.] om te bereiken wat ik wil bereiken. Omdat je ervan uitgaat dat je niet genoeg middelen en opties hebt, onderneem je geen actie.

Koopje voor snelle beslissers
Beperkende overtuiging 4 Ik verdien het niet

Beperkende overtuiging #4: Ik verdien het niet

Ik verdien geen succes

Om welke reden dan ook, je gelooft dat je geen succes verdient.  Dat je niet goed genoeg, slim genoeg of beminnelijk genoeg bent om succes te verdienen. Je gelooft dat anderen het waard zijn om succesvol te zijn, maar als je naar je eigen leven kijkt, weiger je te geloven dat je het zou moeten ervaren.

Je beperkende overtuiging is dat je succes onwaardig bent. Dit beperkt de vooruitgang die u kunt boeken ernstig. Je kunt immers geen grote dingen bereiken als je denkt dat je ze niet verdient.

Investeer in jezelf 
Beperkende overtuiging 5 Ik kan alles zelf

Beperkende overtuiging #5: Ik kan alles zelf

In onze cultuur is het heel gemakkelijk om het gevoel te hebben dat je alles zelf moet doen. Het gevoel hebben dat je geen hulp kunt vragen. Je vraagt dus nooit om hulp. Je probeert alles alleen te doen, denkend dat als je het zonder de hulp van anderen kunt redden, dat een teken van kracht is.

Maar in werkelijkheid is het niet kunnen vragen om hulp eigenlijk een teken van zwakte.  De waarheid is dat niemand van ons alles alleen kan doen. We hebben allemaal beperkingen, blinde vlekken en zwakke plekken. Je beperkende overtuiging is dat je alles zelf kunt doen zonder hulp van anderen.

We doen het samen

online cursus:
Moeiteloos je toekomst veranderen

Verander je eigen toekomst het is makkelijker als je denkt


In deze cursus leer je hoe je:

Identificeer de beperkende overtuigingen die je ervan weerhouden om je volledige potentieel te bereiken

Verander je die beperkende overtuigingen in krachtige overtuigingen die de manier waarop je elke dag leeft transformeert

Onderneem je specifieke actie om je nieuwe, krachtige overtuigingen in de praktijk te brengen

                       Leer je hoe je toekomst moeiteloos blijvend en ingrijpend verandert                         

Kwantum healing touch of matrix leven zonder beperking

MOEITELOOS JE TOEKOMST VERANDEREN

Online cursus slechts € 197,-
Schrijf je nu in!
beschikbaar vanaf
1 juni 2022
No opt-in form has been selected

"Je hebt meer invloed op je eigen toekomst dan je denkt..."

Mijn leven wordt nooit meer hetzelfde 

Deze cursus gaf me echt wat ik nodig had. Het lukt me nog niet iedere dag, maar ik heb inmiddels meer goede dan slechte dagen. Super tof
Verander je toekomst
anoniem
Als je dit eenmaal weet kun je niet anders meer

Wat een verschil kun je zelf maken. een paar minuten per dag maakt dat mijn dag echt anders loopt. Ik ben veel blijer en heb meer plezier in het leven

Verander je toekomst
anoniem
Goed om op een andere manier te leren kijken

Manifesteren lukte me nooit zo. Nu weet ik dat dit kwam door mijn eigen overtuigingen. Nu ik hier grip op heb gaat het manifesteren opeens bijna vanzelf.

Verander je toekomst
anoniem

Verander je leven, begin vandaag!

GOED IDEE