MINDSHFT | Ontketen de kracht van je onbewuste
Mindshift - Free your mind - Heal your body & soul

MINDSHFT: Jouw weg naar Transformatie

Ontgrendel de Kracht van je Onbewuste

Onze Missie

Bij MINDSHFT geloven we dat je de wereld mooier kunt maken door vanuit je essentie te leven. Wij faciliteren deze transformatie en begeleiden je naar een leven in flow, een leven dat je wilt leiden. Met ervaren coaches en behulp van onze beproefde methoden zoals Touch of Matrix, Trauma Release Breathwork (TRB) en Body Remembers Trauma Therapie (BRTT), helpen we je diepe verbindingen met jezelf te herstellen en blokkades te verwijderen die je groei in de weg staan.

Door deze transformatie ontstaat er ruimte voor groei op meerdere vlakken van je leven - je gezondheid verbetert, je relaties worden dieper en betekenisvoller, je voelt meer vervulling en tevredenheid in je werk, en bovenal, je ervaring van het leven wordt rijker en meer voldoening gevend. Je ontdekt de kracht om authentieke en duurzame veranderingen te creëren in je leven. Met MINDSHFT, stap je in een leven van vreugde, vrede en diep welzijn.

Even Voorstellen

Steven - Touch of Matrix therapeut

Steven Schoorl - Coach

Ik was daar waar jij misschien nu wel bent. In 2012 zat ik in de diepste put. Raar eigenlijk, want als succesvol ondernemer met een riant inkomen, getrouwd en met 2 prachtige kinderen had mijn leven precies de ingrediënten om volmaakt gelukkig te zijn. Althans, dat hebben we zo geleerd. 

Toch was er dat knagende gevoel van ontevredenheid. Succesvol en toch diep ongelukkig. Geen zin in de dag, druk in mijn hoofd en altijd te weinig tijd. Ik weet totaal niet wat ik wil of waar ik nu zelf gelukkig van word. Wat ik ook doe, het lijkt wel of ik altijd iemand teleur stel. Dit kan niet de bedoeling zijn van het leven, er moet toch meer zijn? Daar begon de mooiste reis van mijn leven... 

De mooiste inzichten en meest waardevolle technieken die ik heb geleerd - om grip te krijgen op mijn leven, om zingeving te ervaren, te voelen wat echte liefde is - juist ook voor mezelf, de verbinding en geluk ervaren - die neem ik mee in mijn Transformatie coaching. Ik beloof je dit gaat ook jou helpen!. 

Transformatie traject voor gelukkig leven in verbinding met jezelf met zingeving en goede relaties

Koen van Erve - Coach

Net als jij ben ik zoekende geweest. Destijds was ik vooral rusteloos, wilde ik altijd weg van iets en kon ik niet met passie in het leven staan. 

Pas toen ik echt losliet was er ruimte voor iets nieuws. Toen kwam ik er achter dat de kracht in beweging zit. Met verbindend communiceren leerde ik verbinden met mezelf, beter te begrijpen waarom ik doe wat ik doe. Woorden kunnen geven aan wat er echt speelt en zien dat woorden er niet altijd toe doen. Weten wat van mij is en wat van de ander. Kunnen bijdragen aan de ander vanuit balans en zelfliefde. 

Ik heb met talloze groepen in verschillende omstandigheden gewerkt en daarvan zo enorm veel mogen leren. Deze fijne rugzak aan ervaringen, maken mij tot de Transformatie coach die ik nu ben. Ik kijk ernaar uit om ook aan jouw ontwikkeling bij te kunnen dragen. Ik stel mijn hele rugzak ter beschikking om ook jou in beweging te brengen.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Diepgaande Transformatie met Steven
Steven is super betrokken en persoonlijk en houdt er een professioneel handelen op na. Hij weet op het juiste moment te benaderen en afstand te nemen.


Oordeelsvrij, waardoor goed aan eigen overtuigingen te werken is. Hierdoor kun je helemaal jezelf zijn en levert de coaching ook snel effect op. Door op het juiste moment de techniek te kiezen die bij je past is de coaching snel en praktisch om direct in te zetten in het dagelijkse leven.

Ik ben zeer tevreden over het traject.

Stress en burnout coaching
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ontdekkingstocht met Koen
Koen is de meester in het stellen van vragen waardoor je een antwoord ontdekt, waarvan je niet wist dat het in jezelf verscholen lag. Hij zorgt voor een heel veilige en vertrouwde setting en straalt rust uit. Voor mij voelt het zo: er is geen goed of fout, hij weet het antwoord ook niet, maar hij begeleidt je in de ontdekkingsreis die je met jezelf aangaat. Hij staat naast je, reist met je mee, geeft je als het nodig is een duwtje in de rug of wijst je een weg die je nog niet eerder hebt gezien. Ik ben super dankbaar voor zijn coaching!
RESET - Transformatie retraite coaching en therapie touch of matrix
Ms. Nameless
Add Your Stars
Meer lucht, meer energie, meer acceptatie

De sessies hebben mij diepe inzichten en veranderingen gebracht. Steven heeft een warme en open houding. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij hem. Met de juiste vragen weet hij exact de onderste steen boven te halen, en dit in te zetten tijdens de behandeling. Steven is duidelijk en zeer vriendelijk en dit heb ik als zeer prettig ervaren.

De behandeling zelf heb ik als zeer ontspannen ervaren, maar tegelijkertijd ook intensief. Het was duidelijk dat er energiewerk verricht werd. De uren en dagen erna waren er echt verschillen in energie. Meer lucht, meer energie en meer acceptatie en besef.

Transformatie traject voor gelukkig leven in verbinding met jezelf met zingeving en goede relaties
Ms. Nameless
Add Your Stars

Het Overwinnen van Beperkende Patronen

Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste om mee aan de slag te gaan
touch of matrix aanbieding
Ms. Nameless
Add Your Stars

Begin jouw Transformatiereis vandaag nog..

Ben je klaar om de reis naar zelfontdekking en transformatie te beginnen? Laat MINDSHFT je begeleiden naar een leven vol balans, zelfliefde, en een diepe verbinding met je essentie. Het is tijd om de ketens van het verleden te doorbreken en je ware potentieel te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar je nieuwe zelf. Jouw toekomst wacht.

Neem contact op!

 

Contactgegevens

Contactinformatie
Mindshft
Berenkoog 35
1822BH Alkmaar
info@mindshft.nl


Of vind ons op social media