Liefdes relatie als voorwaarde om gelukkig te zijn?
De beste liefdes relatie begint bij jou
11 november 2022 
1 min. leestijd

De beste liefdes relatie begint bij jou

Heb jij een relatie nodig om gelukkig te worden?
ย Intuรฏtief zullen de meeste mensen direct met een stevige NEE reageren. Even doorvragen leert dat de meesten niet helemaal eerlijk zijn met zichzelf. Stiekem voelt het toch anders. Herkenbaar? Bij mij was dat zeker zo. Lang heb ik het gevoel gehad dat ik zonder (liefdes) relatie niet gelukkig zou kunnen zijn.

๐˜๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฌ
ย Het duurde even voor ik erachter kwam wat de onderliggende overtuigingen waren over mezelf. Het duurde wat langer om de โ€œtekortkomingenโ€ die ik mezelf toedichtte te transformeren. Al die tijd zocht ik compensatie voor deze ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ om me heel te voelen. Pas toen het kwartje viel kon ik dit transformeren en vanuit vrijheid een relatie aangaan. Kun je je voorstellen wat dat oplevert?

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ
ย Aantrekkelijke partners zijn vaak mensen die op รฉรฉn of andere manier succesvol zijn in jouw ogen. Iemand die goed in zijn vel zit of helder uit de ogen kijkt. Iemand die succesvol is op een gebied waarin jij jezelf als minder succesvol ziet is vaak ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ. Wat is het voor jou? Zelfverzekerdheid, de rots in de branding, daadkracht, of misschien liefde en spiritualiteit? Dit is een mooi vertrekpunt om te onderzoeken: โ€œwat mag ik helen in mezelf?โ€

๐˜ž๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ต
Zolang jij niet heelt komen er steeds mensen met dezelfde uitdagingen op je pad. Gedachtes, intenties en overtuigingen - het is allemaal energie die je de wereld in stuurt. Wees dus bewust welke energie jij wilt uitstralen. Hoe dichter jij bij jezelf staat, ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜‚๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐˜‚๐—น๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป. Dat straal je uit. Het mooiste is, als jij gelukkig bent, volgt de rest als vanzelf.

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ด
Je doet het zelf, dat is het goede nieuws. ๐—๐—ถ๐—ท ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป. Transformeer je niet helpende overtuigingen en patronen en voel je vrij. Daarmee creรซer je eigen geluk, de rest volgt... Dat is รฉรฉn van de belangrijkste doelen van transformatie coaching. Stel je eens voor, wat zou dat voor jou veranderen?

ย โœฏ ๐—”๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜, ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ โœฏ

ย ๐Ÿ‘‰ Resoneert dit bij jou? Wil jij ook jouw patronen doorbreken? Stuur me een bericht, dan ontmoeten we elkaar - live of online - en help ik je verder.

ย 

Over de schrijver
Reactie plaatsen