Ontketen de Kracht van je Onbewuste Brein met Energie Healing: Transformeer je Leven!
In het onbewuste brein ligt de sleutel naar vrijheid
12 juli 2023 
1 min. leestijd

In het onbewuste brein ligt de sleutel naar vrijheid

Ontketen de Kracht van je Onbewuste Brein: Transformeer je Leven met Energie Healing


Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt en je meteen overvallen wordt door een gevoel van stress, zonder dat je precies begrijpt waarom. Het lijkt alsof de wereld op je afkomt en je voelt je overweldigd. Maar hey, geen zorgen, je bent niet gek aan het worden - het is gewoon je onbewuste brein dat weer een toneelstukje opvoert!


Je onbewuste brein, ook wel bekend als de "verborgen kapitein", heeft de touwtjes stevig in handen. Het stuurt maar liefst 95% tot 99% van je gedachten, emoties en acties aan. Het is als die vriend die altijd denkt dat hij weet wat het beste voor je is, zonder te beseffen dat hij soms een beetje te veel van zichzelf laat horen.


Maar maak je geen zorgen, je kunt deze onbewuste beïnvloeding aanpakken en de controle terugnemen. Stel je voor dat je in plaats van 's ochtends gestrest wakker te worden, je juist vol energie en optimisme uit bed springt, klaar om de dag te veroveren. Het is als een miraculeuze transformatie van chagrijnige marmot naar vrolijke spring-in-'t-veld!


Energie healing biedt verschillende krachtige technieken om je onbewuste brein te temmen en traumatische ervaringen te transformeren. Neem bijvoorbeeld Emotional Freedom Techniques (EFT), waarbij je acupressuurpunten tikt alsof je een geheime code kraakt om je negatieve emoties te bevrijden. Het is als een bizar ritueel dat je onbewuste brein in de war brengt en je bevrijdt van emotionele blokkades. Hocus pocus, stress focus!


Of wat dacht je van Body Remembers Trauma Therapie (BRTT)? Het klinkt als een of andere nieuwe fitness trend, maar eigenlijk richt het zich op het helen van traumatische herinneringen die je lichaam heeft opgeslagen. Het is als een innerlijke spabehandeling waar je lichaam wordt geknuffeld en gekieteld totdat het trauma begint te verzachten. Je voelt de spanning wegsmelten als sneeuw voor de zon - pure bliss!


En laten we de Touch of Matrix niet vergeten, waarbij de therapeut als een energetische tovenaar je lichaam betovert met helende intenties. Het is als een magische massage voor je ziel, waarbij oude beperkingen plaatsmaken voor een gevoel van vrijheid en zelfacceptatie. Abracadabra, laat die negatieve gedachten verdwijnen!


Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd om je onbewuste brein een beetje te plagen en te laten zien wie er echt de baas is. Met een vleugje humor en de kracht van energie healing, kun je jezelf bevrijden van de greep van stress, negativiteit en zelfsabotage. Je verdient een leven vol plezier, lichtheid en avontuur!


Stap uit die stressvolle marmottenmodus en omarm de sprankelende, positieve versie van jezelf. Laat energie healing je gids zijn op deze onvergetelijke reis naar een leven vol lachbuien, gelukkige dansjes en een brein dat je eindelijk een beetje laat chillen.


Ontketen de kracht van je onbewuste brein en laat het lachen en dansen als nooit tevoren. Jouw leven, jouw regels!

Over de schrijver
Reactie plaatsen