Overgewicht komt met de jaren | ONZIN
Opeens ben jij die dikke daar
16 januari 2023 
1 min. leestijd

Opeens ben jij die dikke daar

Die dikkige man moet je hebben! Toevallig hoorde ik die opmerking van twee uiterst vriendelijke vrijwilligers die niet door hadden dat ik achter ze stond. Nu was ik dus die dikkige man ik kon het niet langer ontkennen.

Eerst viel het niet echt op, maar nu was ik opeens de dikke man. Oké in de loop der jaren heb ik zo wat kilootjes gewonnen. Niet zo gek toch, je wordt toch ouder? Je stofwisseling verandert…

Je kunt je afvragen of dat echt waar is. Blijkbaar is er een reden om meer te eten – of te drinken – dan nodig is voor mij met mijn levensstijl. En dan de million dollar question “Waarom heb ik dit dan nodig?”

Onderzoek heeft aangetoond dat te veel eten en drinken vaak een dieperliggende oorzaak heeft. In mijn geval was dat in ieder geval waar, al wist ik dat toen nog niet. Toen had ik nog allerlei excuses en een – in mijn ogen – goed verhaal.

Ik zocht in mijn oplossing in diëten en meer sporten en bewegen. En laten we eerlijk zijn, dat hielp… eventjes… een beetje.

Inmiddels ben ik 30 kilo afgevallen en nu, na een aantal jaar, mag ik wel zeggen dat dat blijvend is. Het geheim? Transformatie. Bewust worden van de oorzaken van je gedrag en dit aanpakken. Die aanpak die maakte dat ik mijn leven succesvol transformeerde.

Hoe kom je achter de dieperliggende oorzaken van jouw gedrag? Hoe ga je ontdekken wat jij kunt doen om je leven te transformeren? Ik vertel je er graag meer over.

𝗔𝗹𝘀 𝗷𝗶𝗷 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘁, 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘁 𝗷𝗲 𝗼𝗺𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗲 .

👉 Heb jij alles al geprobeerd en werkt niets? Stuur me een bericht, dan ontmoeten we elkaar - live of online - en help ik je verder.

Over de schrijver
Reactie plaatsen