Geen leuke partners voor jou te vinden?
Geen leuke partners voor jou te vinden?
28 november 2022 
1 min. leestijd

Geen leuke partners voor jou te vinden?

Er zijn voor mij geen leuke partners meer te vinden!
Deze overtuiging leeft bij veel mensen in de tweede fase van het leven. Mensen met ervaring, die eerder een relatie hebben gehad, vaak na een scheiding. Op een bepaalde manier bekeken is het heel logisch dat je deze overtuiging bent gaan geloven. Hoe meer je meemaakt hoe beter je weet waartegen je jezelf moet beschermen nietwaar? Maar is dat wel zo handig?

๐—•๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ถ๐—ท๐—ป
Het is een heel natuurlijke reactie om jezelf te willen beschermen tegen pijn. Het heeft alles te maken met overleven. Je bent daar heel goed in geworden. Zodra een trigger afgaat wordt de bijbehorende emotie direct vrijgegeven. De geur van iemand lijkt op die van jouw ex-partner en jouw systeem weet genoeg. Bepaalde woorden, bekend gedrag of zelfs hoe iemand naar je kijkt kan al genoeg zijn om jouw beschermingsmechanisme te activeren.

๐——๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐˜ ๐—ฑ๐˜‚๐˜€ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜
Dit zorgt ervoor dat jouw systeem al op zijn hoede is. Er gaat een interessant proces lopen. Je gaat onbewust op zoek gaat naar het bewijs van je gelijk. Je let goed op en alles wat past bij je overtuiging zorgt voor een lekker โ€œzie je welโ€ gevoel in je lijf. Je creรซert hiermee een Self fulfilling prophecy. Je krijgt wat je verwacht. Dit is dus precies wat je niet wilt, je SABOTEERT jezelf!

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป
Een nieuwe relatie is daarmee kansloos, je bent niet vrij en onbevangen. Je verleden en alle ervaringen hebben blokkades in jouw systeem veroorzaakt die in de weg zitten. Dit noemen we niet helpende overtuigingen. Samen met de overtuigingen die jij hebt over jezelf, die ook niet altijd even helpend zijn, creรซer je een onmogelijk te overwinnen obstakel. En daarmee zit je vooral jezelf in de weg. Dit is natuurlijk goed nieuws.

๐—š๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€, ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ
Het goede nieuws is dat je het zelf doet en dat betekent ook dat jij het kunt veranderen. Door op zoek te gaan naar je overtuigingen en je blokkades te transformeren maak je ruimte om vrij en onbevangen nieuwe situaties aan te gaan. Dat is รฉรฉn van de belangrijkste doelen van transformatie coaching, ruimte maken zodat je vrij kunt zijn. Stel je eens voor, hoe mooi zou dat zijn?

๐Ÿ‘‰๐—”๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜, ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ

Resoneert dit bij jou? Stuur me een bericht, dan ontmoeten we elkaar - live of online - en help ik je verder.

Over de schrijver
Reactie plaatsen