Tijd heelt niet alle wonden! Dit is wat je moet doen...
Tijd heelt niet alle wonden! Dit is wat je moet doen...
21 november 2022 
1 min. leestijd

Tijd heelt niet alle wonden! Dit is wat je moet doen...

Is jouw partner ooit vreemd gegaan?
Dan ben ik nieuwsgierig: heeft de tijd jouw wonden geheeld?

Er zijn van die dingen waarvan je gewoon wilt en hoopt dat het waar is. Je wilt het geloven. ๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป is er zo รฉรฉnโ€ฆ en meestal werkt dat helemaal niet.

๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ด๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ
ย Als je ooit bent bedrogen, als je vertrouwen echt is beschaamd, dan weet je dat waarschijnlijk nog steeds. Wanneer je hier aan denkt komt die oude emotie als vanzelf weer naar boven. Dit programma is opgeslagen in jouw systeem en je zult er โ€“ ๐—ผ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐˜‚๐˜€๐˜ โ€“ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป om deze situatie te vermijden. Je bent gekwetst in het diepst van je zielโ€ฆ

๐˜๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฆฬ๐˜ฆฬ๐˜ฏ
Jouw systeem beschermt je op alle mogelijke manieren tegen pijn. Fantastisch als je te maken hebt met kokend water of brandend vuur, minder als het gaat om vertrouwen en relaties. Dan is deze ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ.

Hoe ouder je wordt hoe meer je hebt meegemaakt, hoe sneller en gemakkelijker je systeem een oude emotie koppelt aan een nieuw persoon of situatie. Met deze programmaโ€™s loop je het gevaar dat je uiteindelijk alles maar vermijdt. Daar heb je er weer zo รฉรฉn, been there, done that.

๐˜•๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด
Deze opgeslagen programmaโ€™s beperken je levensgeluk. Het belemmert je om vrij in het leven te staan en dus ook om vrij een nieuwe relatie aan te gaan. ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ is om je gevoel te negeren, om de signalen te negeren en het gewoon toch aan te gaan. Vaak is dit een rechtstreekse route naar nog meer ellende.

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ด
Je doet het zelf, dat is het goede nieuws. Dat betekent dat jij het kunt veranderen. Door overtuigingen en blokkades bewust te maken en deze te transformeren maak je ruimte. ๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒฬˆ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ om onbevangen nieuwe situaties aan te gaan. Niet onderdrukken of slim mee omgaan maar transformeren en voor altijd veranderen. Dat is รฉรฉn van de belangrijkste doelen van transformatie coaching, ruimte maken zodat je vrij kunt zijn. Stel je eens voor, hoe mooi zou dat zijn?

โœฏ ๐—”๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜, ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ โœฏ

๐Ÿ‘‰ Resoneert dit bij jou? Wil je ook meer vrijheid, meer vertrouwen? Stuur me een bericht, dan ontmoeten we elkaar - live of online - en help ik je verder.

Over de schrijver
Reactie plaatsen