Alles over manifesteren - het kwantum veld en de bron

Alles over Manifestatie

Wat is manifestatie?

Manifesteren heeft meerdere betekenissen. Hier bedoelen we "verschijnen" of "zich openbaren". We manifesteren de hele dag door, zonder dat we het in de gaten hebben. Jouw gedachten zorgen voor jouw werkelijkheid. Of dit nu helpend voor je is of niet. In het klein, als je dorst hebt neem je een glas water, maar ook in het groot. Als je stress hebt ontwikkel je hoofdpijn (of erger). Met manifesteren kun je dingen aantrekken of afstoten. Veelal manifesteer je onbewust. Met enige oefening kun je bewust manifesteren. En dat is waar het interessant wordt...

Wat kun je allemaal manifesteren?

In principe manifesteer je alles om je heen. Jouw hele werkelijkheid manifesteer je zelf. De meeste mensen manifesteren vooral onbewust Met enige oefening kun je echter ook bewust manifesteren. En dan is de sky de limit. Aardse zaken, zoals bezittingen, geld, huizen en dergelijk zijn vrij gemakkelijk te manifesteren. Er zijn gevallen - ook goed gedocumenteerde gevallen - bekend van mensen die zichzelf helen. Van "eenvoudige" aandoeningen (als hooikoorts) tot complexe ziektes en beschadigingen aan het lichaam.

Kun je gezondheid manifesteren?

Jazeker en dat doe je ook iedere dag. Bewust manifesteren van je gezondheid is ook heel goed mogelijk. Er zijn miraculeuze gevallen gedocumenteerd van de meest spectaculaire genezingen. Er wordt ook wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van intenties en manifestatie op gezondheid. Dr. Joe Dispenza en Bruce Lipton hebben hier bijvoorbeeld boeken over geschreven.

Is manifesteren een wetenschap?

Ja en Nee. Dr. Joe Dispenza en Bruce Lipton hebben hier onderzoek gedaan naar de kracht van je gedachten en onderbewuste op je gezondheid. Hierover hebben zij diverse boeken gepubliceerd. Er is met duizenden mensen gemediteerd waarbij de meeste spectaculaire resultaten worden behaald. Er wordt ook wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van intenties en manifestatie op gezondheid..

Kun je manifesteren leren?

Ja, iedereen kan bewust leren manifesteren. Ga je echter onvoorbereid aan de slag, dan kunnen de resultaten gemakkelijk tegenvallen. Het is geen kwestie van een bestelling plaatsen en dan op de bank zitten wachten. Het vergt bewuste voorbereiding, duidelijke en heldere intenties en oefening. Uiteraard helpen we je daar graag bij.

Betekenis van manifestatie?

Manifestatie betekent eigenlijk "verschijnen" of "openbaren". Meestal wordt met manifestatie gewezen op de mogelijkheid om je leven te veranderen. Om rijk of succesvol te worden, huizen of auto's te manifesteren. Interessant is de optie om ook je gezondheid te manifesteren. Door verbinding te maken met het veld creëer je oneindige mogelijkheden.

Kan je manifesteren leren?

Ja. Sterker nog, je kunt het al, je bent met deze kwaliteit geboren. De kunst is om deze kracht bewust in te zetten. En dat kun je leren. Sommige mensen leren dat heel snel anderen doen er wat langer over. Goede begeleiding helpt in ieder geval enorm.

Wat is een manifestatie boost?

Een manifestatie boost in een korte training waarin we jou bewust maken van jouw eigen manifestatiekracht. Hierin ga je op zoek naar de obstakels of blokkades die jou tegen houden je doelen te bereiken. Die ervoor zorgen dat je - vaak diep van binnen - weet en voelt dat je niet alles uit het leven haalt wat erin zit.

Wat is de '369' methode?

De 369 methode is bekend geworden als manifestatie methode om snelle resultaten te bereiken. Het idee is dat je aantrekt waar jij je aandacht op focust. Heel raar is dat eigenlijk niet, immers energie volgt aandacht.

De 3 staat voor energie en onze connectie met het universum.
De 6 staat voor onze interne kracht.
De 9 staat voor zelfvertrouwen en vastberadenheid.

Hoe werkt de 369 methode in manifestatie?

De 369 methode is heel simpel, maar er is een catch! Als eerste moet je uiteraard goed bedenken wat je precies wilt en wat je intentie daarbij is. Wees heel specifiek en zo gedetailleerd mogelijk in wat je wenst en wilt. Schrijf dit iedere ochtend 3x op, iedere middag 6x en iedere avond 9x. Nu kot de catch! Als je eigenlijk stiekem , twijfels hebt dan is de kans heel groot dat je DIT OOK MANIFESTEERT. Enige oefening en begeleiding kan je kans op succes enorm vergroten.
Aandacht volgt energie.

Wat is het Kwantum Veld?

Het kwantum veld verwijst naar kwantum mechanica. Dit wordt gezien als het veld van energie en licht waarin alle kennis en informatie van de mensheid beschikbaar is. Echt begrijpen doen we het niet. In die zin lijkt het op het oneindige universum, dit snappen we ook niet. Toch is het er, net als het kwantumveld. Het mooie is dat je verbinding kunt maken met het kwantum veld. Hierdoor kun je informatie (en zelf vaardigheden of eigenschappen) tot je nemen die jou helpen je doelen te bereiken. En niet alleen materiële doelen, ook je gezondheid of je gitaarspel (ik noem maar wat) kun je verbeteren in contact met het veld. Overigens wordt ook de sublimiteit van grote kunstenaars en denkers aan het kwantumveld gelinkt!

Wat is de betekenis van het Kwantum Veld?

Er zijn vele namen die aan het Kwantum Veld worden gegeven. Bijvoorbeeld het Veld van oneindige potentie, de Bron, het Universum, het (goddelijke) licht of het verenigd veld. Met deze benamingen wordt verwezen naar een veld van energie waarin alle informatie beschikbaar is. Deze informatie kun je aantrekken en gebruiken door jouw frequentie hierop af te stemmen. Hiermee kun je stoffelijke (geld, huizen, auto's) en niet stoffelijke zaken (succes, relaties, (zelf)liefde en gezondheid) manifesteren.

Wat is de betekenis van "de Bron"?

Er zijn vele namen die aan de Bron veld worden gegeven. Bijvoorbeeld het Kwantum veld, het Veld van oneindige potentie, het Universum, het (goddelijke) licht of het verenigd veld. Met deze benamingen wordt verwezen naar een veld van energie waarin alle informatie beschikbaar is. Deze informatie kun je aantrekken en gebruiken door jouw frequentie hierop af te stemmen. Hiermee kun je stoffelijke (geld, huizen, auto's) en niet stoffelijke zaken (succes, relaties, (zelf)liefde en gezondheid) manifesteren.