Touch of Matrix | Wat is het?

Wat is touch of matrix

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een wonderlijke, eigentijdse methode die zich continue verbindt met het NU-bewustzijn. Het biedt je een heel nieuw perspectief op gezondheid en welzijn. Er wordt op alle niveaus tegelijk gewerkt aan een thema of klacht. Zo’n thema of klacht, bestaat uit in ieder geval vier niveaus, te weten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De unieke kracht van Touch of Matrix is dat je een thema of klacht op alle niveaus tegelijk kunt benaderen. Dit is noodzakelijk voor een optimaal en blijvend resultaat.

Hoe zou het voor jou zijn om te ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je denkt?

Met Touch of Matrix heb je transformaties op het gebied van gezondheid, welzijn en welvaart binnen handbereik. De verbinding tussen het grote veld van informatie en de lichaamswijsheid zorgt voor verwerking van trauma en klachten wat resulteert in ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging, heling en transformatie. 

Hoe zou het zijn om te accepteren dat jouw lijf zelf bepaalt wat het kan?

Met Touch of Matrix zetten we hoog in op genezing, verwerking en ook op ontspanning en rust. Het brengt je op alle niveaus in beweging, want alle verandering zit in beweging. Met de juiste intentie geeft jouw lijf aan welke benadering het nodig heeft om de verandering in te zetten. Voeg daar overtuiging, vertrouwen, onafhankelijkheid en acceptatie aan toe en je hebt aan alle voorwaarden voldaan voor een prachtig resultaat. Kom in beweging!

Hoe zou het zijn om vrij te zijn van beperkingen?

Touch of Matrix gaat ervan uit dat jij de enige bent die een transformatie kan realiseren. Resultaten merk je al snel op alle niveaus. Dit uit zich in o.a. in verlichting (of verdwijnen) van fysieke, emotionele en mentale klachten en blokkades. Neem zelf de verantwoordelijkheid en je zult transformeren. 

De therapeut helpt je daarbij en wijst je de weg. 

Reactie plaatsen