De kracht van touch of matrix
Kwantum healing in de praktijk
04 april 2022 
1 min. leestijd

Kwantum healing in de praktijk

Wat gaaf is dit. Kwantum heling in de praktijk. Afgelopen weekend dag 7 en 8 van de opleiding tot Touch of Matrix therapeut gevolgd in het altijd prachtige Holtheme. En het was weer mind blowing. Wat een bijzondere manier om met energie te werken en in te zetten om je leven te transformeren.

Het ging niet vanzelf, bij mij dan. In januari met enig voorbehoud gestart met de opleiding Touch of Matrix. Een methode gebaseerd op kwantumfysica waarbij je in verbinding met het veld licht en informatie inzet om lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Ik weet dat het kan. Grote namen publiceren over bio-genetica, manifestatie (er is zelfs een magazine in Nederland) en de kracht van je gedachten. Gedocumenteerde - door de medische wetenschap onverklaarbare - gevallen van spontane genezing. Joe Dispenza schrijft in zijn boeken - ik lees nu: Jij bent de Placebo. Geweldige verhalen over de kracht van placebo en nocebo hoe met de kracht van de gedachte alles kan veranderen. 

Nou zo ook bij de Touch of Matrix. Na 4 dagen waren we in staat om een volledige behandeling neer te zetten en de resultaten zijn bijzonder. Dan vraag ik me af, wat komt er nog meer... nou het blijkt dat er nog zoveel mogelijk is. En dan hebben we nog 6 dagen te gaan. Ik kan niet wachten. Wat een geweldige methode om de kracht van je gedachten, in verbinding met het veld, te gebruiken om alles in je leven te veranderen. En dan bedoel ik ook alles, want alles is energie. Trauma wordt opgeruimd, lichamelijke ongemakken, allergieën (en erger) verdwijnen. En alle soorten van blokkades verdwijnen meteen mee. Als je niet oplet neemt je leven een hele andere wending. Hoe mooi is dat?

Eigenlijk hebben we het over manifestatie, daarover volgende keer meer...
Ben je nieuwsgierig, ik geef je graag een behandeling.

Je vind hier een interessant aanbod voor een touch of matrix behandeling

Over de schrijver
Reactie plaatsen